16. marraskuuta 2014

Muumi-kortti

Oli taas tarvetta onnittelukortille ja askartelupakissa poltteli vastikään hankittu glossy accent, jota en ollut aiemmin kokeillut. Siitä se ajatus sitten lähti... Vanhat seinäkalenterit pääsivät jälleen hyötykäyttöön ja tällä kertaa kohteeksi joutui Muumi-kalenteri.


Alkuperäinen kuva oli musta-valkoinen keltaisia yksityiskohtia lukuun ottamatta. Jotta kortti pysyi tolkun kokoisena, jouduin rajaamaan kuvasta vain pienen osan ja siinä kokonaisuus mielestäni huusi hiukan lisää väriä. Niinpä päädyin värittämään Tiuhtin ja Viuhtin mekot/takit/mikä vaatekappale onkaan kyseessä sekä hiukan hedelmiä pöydältä. Otin hiukan taiteilijan vapautta, sillä alkuperäiset Tiuhti ja Viuhti taitavat pukeutua siniseen ja punaiseen.



Värillisiä kohtia korostin glossy accentilla ja muumipeikon nostamaan maljaan lisäsin pienen strassin. Valkoiset pahvit otin muuten joku aika sitten talteen hajuvesipakkauksesta, kun arvelin niiden olevan käyttistä ja kuinka ollakaan: heti tuli tarve! Mitään ei kyllä pidä heittää pois. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti