20. maaliskuuta 2015

Talvisia paketteja

Kamera muistikortteineen jäi joululomailemaan tarkoitettua pidemmäksi aikaa ja palasi kotiin vasta hetki sitten. Sitä myötä jäi aikanaan kertomatta joulupaketeista. Niinpä tässä tulee ei-kovin-ajankohtainen päivitys joulupaketeista. Tuleehan se joulu sieltä taas tänäkin vuonna.

Halusin tehdä joulupapereita itse voimapaperista. Valitettavasti suurin osa "voimapapereista" on ylihintaisia eikä kovinkaan "voima" vaan niin ohuita, että paketin sisältö paistaa paperin läpi. Suuren etsintäoperaation jälkeen olin jo luopumassa koko ideasta, kun viime hetkellä Tarjoustalon perimmäisestä nurkasta, remonttitarpeiden keskeltä löytyi lattioiden suojaamiseen tarkoitettua paperia, joka oli juuri sellaista kuin kaipasin!

Kuviot tein leimaamalla valkoisella musteella. Pieniin paketteihin käytin pientä tähtileimasinta ja isompiin kuvissa näkyvää lumihiutaletta.

diy wrapping paper

Pakettikortit leikkasin valmiista ekokorttipohjista. Kanteen leikkasin lumiuhiutalekuvion kuviolävistäjällä ja sisälle liimasin helmiäispintaista valkoista paperia. Lopuksi leimasin lahjansaajan nimen kanteen ja löin sirkkarenkaan koko kortin läpi. Ajatuksena siis se, että, kortti ei aukea, vaan on hiukan raollaan, jotta lumihiutaleeseen syntyy kolmiulotteinen vaikutelma.

diy gift tag winter

Tämä lahja muodostui kolmesta "osalahjasta", joista jokaisen paketoin erilaiseen paperiin ja kasasin sitten yhdeksi paketiksi kaksipuoleisella teipillä ja paperinarulla. Alimmaiseen paketin paperiin maalasin raitoja akryylimaalilla. Keskimmäinen on leimailtu ja päällimmäinen lahja on kääritty silkkipaperiin.

diy gift wrapping christmas

"Joulukukkina" meillä annettiin tänä vuonna Koiramäen Pajutallista löytyneitä ihanan herkullisen näköisiä luomukanelipurnukoita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti