11. elokuuta 2015

Sheriffikortti ja lahjalaatikko

Tässä taannoin syntymäpäiviään vietti entinen sheriffi, joka nyttemmin valvoo vartiotornistaan Martinlaakson ostaria. Mikäpä miestä enemmän ilahduttaisi kuin olut, joten sitä päätimme viedä lahjaksi.

manly gift

Lahjalla pitää tietenkin olla asiallinen laatikko ja sellainen syntyi tällä kertaa kuulokelaatikosta, jossa oli valmiiksi yksivärinen musta alapuoli. Kansipuolen päällystin tummalla tammikuvioisella kontaktimuovilla. Mitäpä sitä sen kummempia koristelemaan - äijälaatikkoa. :) Tuotapa voi sitten käyttää jonkun muun sälän säilömiseen, kun oluet on siirretty jääkaappiin.

gift box for man

Kortista tuli ehkä hiukan huumorisävytteinen... Korttipohjana on valmis ekokorttipohja, taustana marmorikuvioinen valkoinen paperi ja aavikkona riisipaperia.

sheriff card

Sheriffintähden pohjan tein helmiäispaperista, jota muokkasin hiukan elämää nähneemmäksi kuparinvärisellä leimasinvärillä ja sakaroita korostin kiiltävällä kartongilla. "Sheriff"-tekstin leimailin ja Martinlaakson kirjoitin käsin.


Lurkki kurkkii kaktuksen takaa. Tajusin vasta jälkikäteen, että lurkilla olisi tietenkin pitänyt olla lierihattu.

Alunperin korttiin piti tulla sellainen länkkäreistä tuttu oksapallo, mutta lurkki olikin tehnyt nuotion. Nuotiopuut ovat aaltopahvia.


Kun on olutta, niin pitäähän sitä olla saluunakin ja jotta sinne löytää, pitää olla kyltti, joten leikkasin sellaisen puuviilusta. Leimasin tekstin ja töpsöttelin reunoja vielä hiukan ruskealla leimasinvärillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti