27. syyskuuta 2015

Syyskortti avuliaalle naapurille

Meillä kasvaa parkkipaikan ympärillä pensaita, jotka ovat kesän mittaan vallanneet pikku hiljaa tilaa autolta. Eräänä päivänä naapuri oli leikkelemässä pensaita oman paikkansa kohdalta ja tarjoutui samalla parturoimaan hiukan pidemmältä matkalta. Liekö osasyynä ystävälliseen eleeseen oli toive siitä, että jatkossa automme olisi hiukan kauempana heidän autostaan... Olkoon motiivit mitkä tahansa, oli mukavaa lähteä autolla seuraavan kerran liikenteeseen, joten päätimme kiittää naapuria avusta. Pandan uudet suklaalevythän oli kuin tehty tähän tilanteeseen. Suklaan kylkeen tein syksyisen kortin.


Veistelin pyyhekumista lehtileimasimen ja käytin leimamusteena Promarker-tussien keltaista, oranssia, punaista ja ruskeaa väriä. Lehdistä tuli luonnollisen kirjavia, kun "leimasinta" ei puhdistanut välissä.

Leimailin akvarellipaperisuikaleelle lehtikasan ja muutamia tuulessa lenteleviä lehtiä sekä toiselle paperipalalle vielä yksittäisiä lehtiä, jotka leikkasin irti ja kiinnitin kohotarrapaloilla. Lopuksi piirsin muutamille lehdille kannat.

3D card

Kirjainleimasimet on ostettu Tigerista. Idea kirjainten reunuksista syntyi vahingon kautta. I:tä leimatessani sotkin paperin heilauttaessani leimasinta ja tajusin, että tällä lailla kehystetyt kirjaimethan toimisivatkin hauskasti tässä kortissa. Kirjaimet on siis leimattu niin, että kaikki leimasimen reunatkin osuivat paperiin. 

Tällainen siitä sitten tuli. Mitäs tykkäätte?

autumn card

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti