24. huhtikuuta 2016

Taulu kirjankansista

Tuusulan Taitokäsillä oli Raija Puukon ohjaama kurssi, jossa tehtiin taulu kirjankansista. Raija luo kierrätysmateriaaleista kaikkea ihanaa ja hän on julkaissut muutaman kirjankin, joista löytyy ohjeita mm. kortteihin ja sisustustuotteisiin. Kirjojen painokset ovat loppuunmyytyjä, mutta kirjastosta kirjoja löytyy ja myyntikappaleita voi tiedustella suoraan Raijalta. Suosittelen!

Kirjankansista syntyy taulu irrottamalla lehdet ja liimaamalla taustalle vahva pahvi. Jos taulun haluaa ripustaa seinälle, kannattaa nauha liimata tässä vaiheessa kansien ja taustapahvin väliin esim. kuumaliimalla. Koristelussahan onkin sitten vain mielikuvitus rajana. Minun taulustani tuli tällainen.


Suvun vanhoja valokuvia kaivellessa teemaksi valikoituivat koirat. Leikkasin vanhoihin valokuviin taustat kuviosaksilla, jotta ne erottuisivat paremmin taustasta. Isoäitini nypläämän pitsin ja paperit kiinnitin kaksipuolisella liimateipillä ja napit ja kukat kuumaliimalla. Valokuvat taustoineen kiinnitin Scotchin paksulla kaksipuolisella teipillä. Puolihelmet ovat Vivi Gaden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti