17. kesäkuuta 2016

Koukussa Kortteihin haaste #183

Olen katsellut ennenkin Koukussa Kortteihin -haasteita, mutta nyt syntyi ensimmäisen kerran tuotoskin. Aiheena oli alla näkyvä luonnos, jota oli lupa kääntää ja/tai venyttää.


Vanhat seinäkalenterit - tuo ehtymätön korttimateriaalien lähde - oli taas lähtökohtana. Simppeli, muutaman elementin asetelma syntyi tälläkin kertaa. Pesukarhun ja kehykset nostin ylös taustasta kohotarralla.

funny racoon card

Pääsin testaamaan tässä projektissa ensimmäistä kertaa myös Tigerista ostamaani pyöreää tekstileimasinta. Käykö teille koskaan niin, että nähdessänne jonkun uuden askartelutuotteen, päähän vyöryy oikea ideoiden ja mahdollisuuksien tulva, mutta sitten kun tuotetta pääsee käyttämään, tuleekin vastaan vain rajoituksia toisensa perään? No, minulle käy ja niin kävi myös tämän kanssa... 

Ulkokehän kummallakin puoliskolla on pariton määrä koloja kirjaimille. Täytyi siis keksiä teksti, jossa on pariton määrä merkkejä, ettei tule toispuoleinen. Keskelle taas saa tekstiä kolmeen riviin - ylimpään ja alimpaan neljä merkkiä ja keskelle kuusi. Aina kun keksin sopivan mittaisen tekstin, siinä oli liikaa samoja kirjaimia ja leimasimet eivät riittäneet. Kätevää. Jos siis ihmettelet keskellä oleva tekstiä 20-6, niin se on päivämäärä. Vähän erikoisesti ilmaistuna, mutta muuten ei olisi osunut keskelle. :)


6 kommenttia:

  1. Nätti kortti! Kiva, kun ehdit osallistua haasteeseen.

    VastaaPoista
  2. Hih, ompa söpö kuva ja keräsi mielenkiinto leimasintakin kohtaan;
    ilmeisesti kirjaimet/numerot muunneltavissa "eri kohtiin",
    mut ei kuitenkaan oikein oman mielen mukaan!
    Tähän sopii ainakin loistavasti ja kiva kun tulit mukaan Kk-haasteeseemme,
    tulethan uudelleenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Leimasinsetissä tuli kirjaimia, numeroita ja joitain merkkejä ja kuvioita sekä tuo pyöreä ja "suora" pohja, joihin merkkejä voi asetella haluamallaan tavalla. ..ainakin periaatteessa. :D

      Poista
  3. Todella hauska kortti! :)

    VastaaPoista