27. elokuuta 2016

Kortti Postcrossingiin

En ollut ikinä kuullutkaan Postcrossingista ennen kuin luin siitä ET-lehdestä(!). Lyhyesti kerrottuna Postcrossingissa lähetetään ja saadaan kortteja vierailta ihmisiltä ympäri maailmaa. Sivustolle luotavassa profiilissa voi kertoa itsestään ja kertoa, minkälaisia kortteja toivoisi saavansa. Tarkemmin Postcrossingista voi lukea täältä tai täältä. Ensimmäinen saamani osoite oli venäläisen Ekaterinan, jolle lähetin kortin, jolla osallistuin myös OKTK-haasteeseen.

Seuraava vastaanottaja oli saksalainen Birger, jonka profiilista löytyi paljon ideoita kortin aiheeseen. Birger kertoi pitävänsä mm. astronomiasta, pesukarhuista ja hauskoista korteista.

Racoon in space -card

Pesukarhun leikkasin vanhasta seinäkalenterista, jota olen käyttänyt korteissa ennenkin. Nuo pesukarhut ovat vaan niin hauskoja! Tähdet tein rei'ittämällä taustapaperia neulalla ja suurentamalla osaa rei'istä. Toivottavasti Birger ilahtuu. :)


2 kommenttia:

  1. Toi korttien lähetys/saaminen,on kiva juttu. Mutta kun kielitaitoa ei ole,niin ei sit multa onnistu. Mulka on paljon postikortteja ja teenkin niitä ite jonkun verran. Tykkään lähettää kortteja ystäville ja kummilapsille ym. Ite tykkään enkeli aiheisista korteista,ja kerään kaikenlaisia enkeleitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavallisessa postikortissa on onneksi niin vähän tilaa, että muutamalla simppelillä lauseella pärjää. :)

      Poista