20. heinäkuuta 2018

Hullunkuriset perheet: perhe I

"Hullunkuriset perheet" ATC-korttisarjan taustoista voit lukea täältä. Nyt esittelyssä ensimmäinen perhe, jossa pysyin kohtuullisen uskollisena alkuperäiselle pelille.

Artist Trading Card from old children playing cards

Pankkiiri sai pysyä pankkiirina ja pitää alkuperäisen ruotsinkielisen sukunimensä. (Kaikki perheet on esitelty korteissa suomeksi sekä ruotsiksi ja useimmilla on erikseen suomenkielinen ja ruotsinkielinen nimi.) Aikuisilla ei pelissä ole etunimiä, mutta omiin kortteihini halusin ne, joten lapset saivat lainata nimiään. Suttaisin taustapaperia hiukan gessolla, jotta sain pankkiirin erottumaan paremmin. Kokeilin lisätä muitakin elementtäjä, mutta kun mikään niistä ei tuntunut parantavan korttia, en lähtenyt kikkailemaan enempää. 

Huomasitko muuten, että taustapaperissa selitetään sanan "boss" merkitys. :)

Artist Trading Card from old children playing cards

Entisestä valokuvaajan rouvasta tuli pankkiirin edustusvaimo. Tässä kortissa värjäsin taustapaperin reunoja hiukan tummemmiksi. Peilin kehykset tein kultaisella embossausjauheella ja peilipinnan metallisävypuuvärillä ja hopeisella KaiserMistillä. Rouva pääsi istumaan nahkaistuimelle ja sai korviinsa ja sormeensa timentteja. Huuliin lisäsin kiiltoa Glossy Accentilla ja lopuksi vielä Nuvo Crystal Dropsilla tipluja sinne tänne.

Artist Trading Card from old children playing cards

Balettitanssijatyttärelle tein tutun kerrostetuista kukkanauhoista. Taustaan sain kimallusta (joka ei kyllä kuvassa oikein näy) Mementon valkoisella helmiäishohtoisella leimasinmusteella ja samaisella KaiserMistillä, mitä käytin äidin kortissakin. Myös neiti sai huulikiiltoa Glossy Accentista. Vielä vähän revittyä silkkipaperia reunohin ja bling blingiä valkoisilla "timanteilla", nin siinähän se.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti