10. elokuuta 2014

Karkkibaari

Häihin on tulossa lasten (ja saamamme palautteen perusteella myös aikuisten) iloksi karkkibaari ja karkkibaarin herkuilla pitää tietenkin olla teemaan sopivat nimet.


Pohjana tageissä on Sinellin norsunluunvärinen paspapahvi. Pilkullinen paperi on muistaakseni myös Sinellistä. Minulla ei ollut sopivan kokoisia kirjainleimasimia, joten tulostin tekstit samalla tekstuuripintaiselle tulostuspaperille kuin kutsukorttien sisälehdetkin. Renkaat ovat Prymin 4 mm purjerenkaita/eyeletejä.

Pitihän sitä karkkibaarissa tietenkin kylttikin olla, jotta hääväki tietää sinne suunnistaa.


Tässä on yksinkertaisesti teksti tulostettu norsunluun väriselle paperille, joka taas on liimattu hiukan suuremmalla pinkille paperille ja koko roska vielä hiukan suuremmalle passepartout-pahville. Telineenä toimii taulunpidikkeeksi tarkoitettu pieni "maalausteline". Muutenhan meidän häämateriaaleissamme värit olivat hyvin hillittyjä, mutta halusin tuohon karkkibaariin hiukan pirteämmät sävyt - kuitenkin niin, että ne sopivat yhteen muiden materiaalien kanssa. 


Vaikka kuinka selasimme vieraiden ottamia kuvia läpi, ei tuon parempaa kuvaa valmiista baarista löytynyt. Karkit ovat vanhoissa säilykepurkeissa, joiden kaulaan on kiedottu pitsi- tai organzanauhaa ja tagi. Taustalla häämöttää myös pieniä valkoisia ja vaaleanpunaisia silkkipaperipompomeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti