25. heinäkuuta 2014

Rekvisiittaa photo boothiin eli hupsukuvaukseen

Halusimme häihimme ohjelmanumeroksi Ameriikan kotkotuksen nimeltänsä photo booth, jonka käänsimme vapaasti hupsukuvaukseksi (kaaso tosin nimesi sen jo uudelleen viiksikuvaukseksi). Arvelimme tämän olevan mukava tapa saada kaikista vieraista rentoutuneet kuvat "pönöttämisen" sijaan. Saas nähdä kuinka käy... :)

Tässä nyt kuitenkin rekvisiittaa, jota saimme kaason kanssa aikaan. Vanhat vappulasit (jotka taitaisivat kyllä olla nykyään muotia) saivat hiukan uutta ilmettä. Eikö tulekin mieleen Jimin isä American Pie -elokuvista? ;) Viiksistä taisimme hiukan innostua, kun niitä syntyi tekoturkisjämistä jonkin verran...


...klassisia kalapuikkojakin syntyi kahta eri väriä. Kursimme kasaan myös parran, mutta sille tuli painoa niin paljon, ettei se meinaa oikein pysyä syömäpuikossa kunnolla, vaan lenksahtaa aina vinoon. 

Pitäähän sitä Nallukan ja Nokkelin häissä olla tietenkin myös nallekorvat! Vielä kun keksisi jotain linturekvisiittaa...


Lopuksi vielä vähän punahuulia, ettei leidien tarvitse käydä lisäämässä huulipunaa ennen kuvausta. Näiden lisäksi on jonkin verran valmiskamaa, kuten hattuja (ja suurin suosikkini unimaski liskonsilmillä!), mutta laitoin tänne kuvat vain näistä itsetehdyistä/tuunatuista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti