22. heinäkuuta 2014

Tervetuloa Rouva Pupun blogiin!


Olen pitänyt aina kaikenlaisesta näpertelystä ja innostun kovin herkästi kaikesta uudesta. Olen opetellut ainakin mosaiikkitöitä, perinteisen teddynallen valmistusta, polymeerimassakoruja, japanilaisia rasioita, leimailua, pajutöitä, piirtämistä, kangaskukkien ompelua, paperinarutöitä, amigurumien virkkausta, keramiikkatöitä ja fantasiakakkujen koristelua muutamia mainitakseni... Jostain syystä aika ja innostus tuppaavat kuitenkin loppumaan liian aikaisin ja lopputuloksena on mm. kymmenisen vuotta päätä vailla ollut teddykarhu, amigurumitalja ja loputon määrä välineitä ja materiaaleja.

Suurin osa projekteista juuttuu kuitenkin jo suunnitteluvaiheeseen ja niin uhkasi käydä myös tälle blogille, mutta tässä tämä nyt kuitenkin on! Tavoitteena on jatkaa tällä ladulla ja saada projektit valmiiksi asti, jotta tänne syntyy jotain kerrottavaa. Nähtäväksi jää miten käy...

Yllä näkyvä kranssi on muuten kasattu jämämateriaaleista askartalulaatikoiden siivouksen yhteydessä. Paperinaruruusut on tehty alunperin johonkin muuhun kranssiin, joka ei sitten valmistunutkaan... Myös kranssipohja, nalle ja pitsinauha löytyivät omista jemmoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti