26. huhtikuuta 2018

OKTK-haaste #37

Puputuotannosta pukkaa nyt paljon ATC-kortteja ja huhtikuinen OKTK-haaste innosti kahteen korttiin.

Toiseen korttiin valitsin kirjeteeman: taustaan käsinkirjoitetun näköistä paperia, jonka reunoja värjäilin vanhemman näköiseksi laimennetulla Distress Ink -musteella (värinä Walnut Stain), postimerkki, postileima, stanssattuja lehtiä, jotka saivat hiukan vihreää, ruskeaa ja keltaista leimasinväriä pintaansa elävyyttä tuomaan ja viimeiseksi pikku yksityiskohdaksi K&Companyn 'Write In'-liimalapusta leikattu kynä.

Artist Trading Card Greetings from Paris

Tältä näytti haasteen kuvakollaasi, jonka lintuhäkki innosti toiseen korttiin.

ATC Challenge Spring in Paris

Kuvassa ei paljon värieroa näy, mutta leimasin linnun harmaalla musteella ja häkin sen päälle mustalla. Viimeistelin leimat kohojauheella ja lisäämällä lintuun himppusen väriä. Strassit kulmassa ovat eri sävyisiä vihreitä. 

Teksti löytyi kirjasta, jossa on otteita Saima Harmajan nuoruusaikojen päiväkirjoista. Ihanaa korttimateriaalia! Kirja (tai tarkemmin ottaen sen sisälehdet) päätyi minulle henkilöltä, joka tekee taidetta kirjojen kansista, joten materiaali on monenkertaista kierrätystä. :)

Artist Trading Card spring

2 kommenttia:

  1. Ylempi ihana kortti matkasi minulle! Todella kaunis ja tyylikäs yksinkertainen kortti, pidän siitä kovasti! Ja mielelläni vaihdan enemmänkin kortteja kanssasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Piiku! Kiva, että tykkäsit. :) Vaihdetaan ihmeessä lisää kortteja! Juuri valmistui uusi Busy Bees -kortti.

      Poista