1. huhtikuuta 2018

Trishutter-kortteja

Palataanpa hetkeksi jouluun ja viime joulun villitykseeni, Trishutter-kortteihin (tri folder shutter). En tiedä, onko tuolle korttimallille suomenkielistä nimeä, mutta ainakin englanniksi hakemalla löytää netistä runsaasti ohjeita ja esimerkkimitoituksia.

Hauskuutena näissä korteissa on se, että kun kortin ottaa ulos kuoresta, siitä näkee vain osan ja loppu paljastuu vasta korttia avattaessa. Esimerkiksi tästä Mauri Kunnas -kortista näkyy aluksi vain pukki, vasemman reunan punaiset palat ja puolet vihreistä paloista.

Joulupukki on vanhasta seinäkalenterista ja muut paperit Card Deco Designer Sheets Christmas Edition -seteistä (punainen ja vihreä omissa seteissään).

Tri shutter christmas card

Tässä kortissa paperit ovat pääosin Carta Bella Snow Fun paperikosta. "Wish" on leikattu Sizzixin Framelits Tribal Words -setin stanssilla ja muut tekstit on leimattu  ja embosattu.

Carta Bella Snow Fun christmas card

Hellyyttävä hevonen ja tonttu -parivaljakko on leikattu vanhasta kortista ja muut paperit ovat J.K.Primecon joulusetistä 4050 Punavihreä2.

Tri shutter card

Materiaaleja vaihtamalla kortin tyyli ja tunnelma vaihtuu täysin. Tähän korttiin hain metallinhohtoa ja kimallusta KaiserCraftin Christmas Edition -papereista ja muutamasta akryylitimantista.

Luxury christmas card

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, mikäli et ole vielä tätä korttimallia kokeillut. Näyttävä kortti syntyy kohtuullisen pienellä vaivalla ja simppeleillä materiaaleilla. Omiin kortteihini suunnittelin mitoituksen niin, että pohjat syntyivät tavallisesta A4-kartongista ja valmiit kortit mahtuivat pitkulaisiin kuoriin, joita minulla oli valmiina, mutta mitoitus on helppo sovittaa omien suunnitelmien mukaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti