28. kesäkuuta 2018

Ensimmäinen (mini) Pocket Letter ja ensimmäiset ATCoinit

Päädyin Facebookin ATC-ryhmien kautta Pocket Letter Pals Suomi -ryhmään, joka tietenkin johti ensimmäiseen Pocket Letter -vaihtoon. Lyhyesti kerrottuna Pocket Letterit ovat keräilykorttien kansiotaskuihin rakenneltavia askerteluprojekteja, joita vaihdetaan toisten harrastajien kanssa. Pocket letter voi sisältää lähes mitä tahansa, mutta olennaista on, että mukana on aina yhteen taskuun sujautettava kirje. Tarkemmin Pocket Lettereistä voi lukea vaikkapa täältä.

Ensimmäinen Pocket Letterini oli kolmen taskun miniversio (kokonaisessa on yhdeksän taskua), aiheena olivat naiset ja se sovittiin tehtäväksi ATCoineilla (tai ATC Coineilla). ATCoinit ovat pyöreitä, halkaisijaltaan 2,5" (6,4 cm) ATC-kortteja.

Mini Pocket Letter: Women

Minun tulkintani naisista oli tällä kertaa tämä: Parhaimmillaan naiset tsemppaavat toisiaan ihanasti. :) Naiset voivat tehdä mitä vain! ..vaikka reissata maailman ääriin. Mutta aivan yhtä hienoa on leipoa piimäkakkua isoäidin reseptillä. <3

Artist Trading Coin
Ensimmäisen kortin tausta teksteineen ja sydämineen on kuviopaperisetistä. Reunojen kukkaset ovat kiiltokuvasta, jonka leikkelin palasiksi ja asettelin uudelleen.

Artist Trading Coin
Toisen kortin leipuri on samasta Marttojen reseptikirjasta kuin tuplavaihdossa käyttämäni. 

Artist Trading Coin
Kolmannen kortin kamera on samasta paperisetistä kuin ensimmäisen kortin tausta. Pörriäisiä olen myös käyttänyt ennenkin. Se on leikattu K&Companyn liimalapusta.

Vaihdossa sain Tiinalta tämän valtavan kauniin Pocket Letterin! Kiitos, Tiina! :)

Mini Pocket Letter: Women

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti